Вагонка сосновая —
Дар от природы,
Уют вам подарит
В любую погоду.

C
к
л
а
д
ы

Троещина
(44)221-3190
(67)536-6474

Теремки
(44)229-3099
(97)985-5500

Вагонка-ціна-Київ

 

Вагонка Ціна

 

Найменування Тип Матеріал Сорт Товщина, мм Ширина, мм Довжина, м Ціна, грн./м2
Вагонка Погонажні вироби Сосна 1 14 80, 100 3, 4, 4.5 55

 

Особливості використання дерев’яної вагонки різних порід деревини

 

Вагонка ольха
Коли йдеться  про вагонку високої якості, не виникає сумніву в тому, що вона підійде для приміщень будь-якого типу. Однак існує ряд особливостей, що властиві різним породам деревини. Наприклад, вироби з хвойных порід звичайно використовують для обробки приміщень у дачних будинках або котеджах, а також терас, лоджій та балконів.
Вагонка з листяної деревини, особливо вільха та липа, прекрасно підходять для обшиття стін в саунах та лазнях. Цей вид деревини відрізняється малою щільністю. Він слабко реагує на температурні коливання та мало нагрівається. Осику у лазнях краще не використовувати, тому що під впливом вологи вона темніє. Вагонка з хвойної деревини також не підходить для приміщень із різкими температурними перепадами, як-от сауна або лазня, тому що за різких перепадах температури відбувається виділення смоли, від чого погіршується зовнішній вигляд та експлуатація вагонки. До того ж, смола -- це сильно займиста речовина. 
Для вагонки, що вироблена з листяних порід, майже не існує обмежень з використання. 
В основному, поверхня вагонки має оброблятися захисним покриттям. Їхня відсутність призводить до потемніння та гниття. Виключенням є тільки червоне дерево та липа.

Вагонка оптовий продаж по Україні

Вагонка на экспорт

Классификация деревянной вагонки

Деревянная вагонка классифицируется по целому ряду параметров: по породе древесины (лиственные и хвойные), по сорту (класс экстра, класс А, класс В и класс С), по типу профиля (евровагонка и обычная вагонка), по типу применения ( для внутренних и наружных работ). В зависимости от вышеперечисленных параметров деревянная вагонка имеет свои качества и особенности.

Читать далее

Укладка вагонки

Вагонка остается популярным отделочным материалом на протяжении многих десятилетий. Она не только не сдает позиций, напротив – каждый год у нее появляются все новые и новые ценители. Это и понятно, если учесть, что дерево — теплый, уютный и благородный материал, который не сможет заменить никакой другой. Обшить помещение вагонкой достаточно легко, нужно просто следовать определенному плану.

Читать далее